04:49

Nieuwsbrief januari 2022

Geplaatst op 23-01-2022  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen week heeft het bestuur digitaal vergaderd over de activiteiten komend jaar. Indien Covid 19 het ons toe laat willen wij op 20 maart 2022 onze Algemene Ledenvergaring houden in het clubhuis van WSV Vennemeer te Oud Ade. Je kunt je vanaf vandaag hiervoor aanmelden.

 

Het Favorite Weekend zal in Ossenzijl gehouden worden van 19 t.m. 21 augustus 2022. Op verzoek van de organisatie een week later, zoals in de najaarsvergadering besproken.

Om een indruk te krijgen van het aantal deelnemers verzoeken wij je nu alvast aan te melden. Nico en Elly willen inzicht krijgen in het bedrag wat de organisatie kan besteden.

Het weekend dient zo veel mogelijk kostendekkend begroot te worden. 

Je kunt je tot 1 juli kosteloos afmelden, daarna wordt gekeken welk bedrag terug betaald kan worden. Er zijn altijd algemene kosten die gemaakt worden en die over alle deelnemers verdeeld moeten worden.

 

Dus graag zo snel mogelijk kenbaar maken of je deelneemt aan de ALV en en het weekend. Dit doe via de website activiteiten agenda. Je dient ingelogd te zijn, daarna kies je de activiteit en vul je gevraagde gegevens in. 

 

Het bestuur wenst ieder een goed en gezond vaarseizoen toe. Wij hopen iedereen weer tijdens de activiteiten te ontmoeten.