19 juni 2018
08:41:47

Header Favoriteclub 001

Favorite kruisers te koop

De Juffer van Danny en Iris.

Wegens tijdgebrek gezocht :

Liefhebber voor onze Super Favorite 9.40 OK/AK bouwjaar 1962. 

De boot is aan de buitenzijde compleet vernieuwd.

De binnenzijde moet nog onder handen genomen worden. Hiervoor zijn alle materialen aanwezig.

Ook de motor is lopend. Moet nog verder ingebouwd worden. 

Zoek je een uitdaging en wil je komende zomer varen?

Neem dan contact op met :  

Danny Juffermans 06-27334910 of stuur een bericht naar snamreffuj_ynnad.[antispam].@hotmail.com

juffer

 

_________________________________________________________________

 

Krek wak wou van Joost te koop 

Ik ben op zoek naar iemand die mijn hobby wil overnemen. Iemand die een aanzienlijk deel van zijn leven hierin wil steken. Iemand die alles zelf kan of wil leren, want als je het moet laten doen, lijkt het me niet te betalen.

Sinds 2006 ben ik in het bezit van een verlengde Super Favorite van 10,5 m (inclusief zwemplateau), bouwjaar 1964 bij Mulder.

De afgelopen jaren ben ik in Hoboken bij Antwerpen (B) ongeveer 3 maanden bezig met werkjes aan de boot om dan zo’n 4 maanden het water in te gaan. 

Ik heb onnoemelijk veel foto’s en verhalen te vertellen. Ik heb de wijsheid niet in pacht, maar heb wel heel wat expertise opgedaan i.v.m. dit schip.

Als je denkt dat dit iets is voor jou/jullie neem dan eens contact op. Ik praat bewust niet over geld!

Joost Brood, 0032486340737

krek-wak-e-koop 

_______________________________________________________________________

 

Sand van Brian en Annemieke te koop.

 

Mooie, goed onderhouden en vaarklare werf klassieker. (Mulder Schipyards) Stalen romp met mahoniehouten bovenbouw. Het cabriodak boven het achterdek kan helemaal open voor heerlijke zomerse vaardagen. Het onderwaterschip is in de winter van 2013/2014 gestraald en opnieuw in de epoxy gezet. De romp en bovenbouw zijn 2012/2013 met 2-componentenlak gedaan. Het schip ligt in Eembrugge op de kade en gaat 8 april het water weer in. Gegevens: Bouwjaar: 1977 Motor: 62PK Peugeot/DTN Diesel Lengte 8.90 (incl. Plateau) Breedte: 2.95 Diepgang: 0.80 Doorvaart: 2.40

Klik hier voor de advertentie.

  

________________________________________________________________________

Leden kunnen hier gratis hun Favoritekruiser te koop aanbieden en gebruik maken van de mogelijkheid gratis te adverteren in ons clubblad. Aan niet-leden wordt een sponsorbedrag gevraagd per advertentie. Stuur hiervoor uw informatie naar ofni.[antispam].@favoriteclub.nl.

Disclaimer: De Favorite club is niet verantwoordelijk voor bijdragen van derden op de internetsite, zoals deelname aan een forum, chat, het verstrekken van teksten, afbeeldingen, foto's en overige beeldmaterialen, geluidsmaterialen, ideeën en concepten. De Favoriteclub is gerechtigd deze informatie van derden onmiddellijk van haar internetsite te verwijderen. Het aanbieden op de internetsite van hyperlinks naar internetsites van derden betekent niet dat de Favoriteclub de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor risico van de gebruiker